06 Aug
06Aug

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία AGREENACTION (https://www.agreenaction.gr/) για τη προσφορά της να απολυμάνει στις 3/8/2021, στην καθιερωμένη ετήσια απολύμανση, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, όλο το χώρο του Οικοτροφείου ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - πάνω από 1000τμ - στα Αθίκια Κορινθίας. 

Η συνεργασία με την εταιρία AGREENACTION είναι πάντα άριστη, τόσο για τις υπηρεσίες απεντόμωσης όσο και τις υπηρεσίες για απολύμανση και μυοκτονίες. 

Πρόσφατα η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΜΚΕ, εφάρμοσε την απολύμανση από COVID-19 της AGREENACTION στους χώρους του Οικοτροφείου με επαγγελματισμό.

Η agreenaction είναι μια νέα εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον Έλεγχο Παρασίτων (Απεντομώσεις-Απολυμάνσεις-Μυοκτονίες), σε Έργα Πρασίνου (Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων, Δημόσια Έργα, Πράσινες Στέγες), καθώς και στην ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP, ISO). Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες αρωματισμού χώρων και αυτόματης απολύμανσης τουαλέτας, μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας αρωματικών και απολυμαντικών συσκευών. Η εταιρεία χρησιμοποιεί εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.