25 Jan
25Jan

Την Τρίτη 17 & Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 ο φορέα μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΜΚΕ, συμμετείχε στο «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- Η αναγκαιότητα παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στους εργαζόμενους και οι δομές στήριξης των εργαζομένων»

Η διοργάνωση του συνεδρίου έγινε από την Ομοσπονδία Φορέων Ψυχικής Υγείας και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ΑΡΓΩ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΚοιΣΠΕ, την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, την ΑΜΚΕ ΘΑΛΠΟΣ και την ΠΕΨΑΕΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ  μαζί με τον ΚοιΣΠΕ Ευ Ζην.

Το συνέδριο ήταν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Υφυπουργού Υγείας Αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας κ. Ζωής Ράπτη.  

Το επιστημονικό συνέδριο εστίασε στην εμβληματική πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας να λειτουργήσουν για πρώτη φορά σε στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη Κέντρα Ημέρας για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη εργαζόμενων, όπως επίσης ανέδειξε  τις πολλαπλές ανάγκες στήριξης των εργαζόμενων, ειδικά σήμερα μετά την πανδημία του covid 19 και την εξέλιξη της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης με την επέκταση της τηλεργασίας και της αυτοματοποίησης.

Ο φορέας μας «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΜΚΕ» αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ομοσπονδίας ΑΡΓΩ για συμμετοχή στο σημαντικό αυτό Συνέδριο, στηρίζοντας για ακόμα μια φορά κάθε δράση που έχει σκοπό την βελτίωση της Ψυχικής Υγείας στη χώρα μας.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.