05 Feb
05Feb

Το Οικοτροφείο Ευαγγελισμός με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου  (4  Φεβρουαρίου κάθε έτους) προέβη σε ενημέρωση του προσωπικού και των ενοίκων του με στόχο να φτάσουν σε κατανοητή γλώσσα επίσημες οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες  για την πρόληψη του καρκίνου. 

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις συνθήκες και στους παράγοντες της ζωής που επηρεάζουν την ανάπτυξή του, όπως διατροφή, άσκηση, ιατρικό ιστορικό, στρές και τρόποι διαχείρισης και αντιμετώπισης τους.

Παράλληλα επισκέπτες και εθελοντές από την τοπική κοινωνία συμμετείχαν και αυτοί δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς επίσης μοιράστηκαν από την Κοινωνική Λειτουργό και Εργοθεραπευτή του Οικοτροφείου μας ενημερωτικά φυλλάδια με οδηγίες και κορδέλες ευαισθητοποίησης, γνωστές ως σύμβολο συμπαράστασης και θέλησης για ζωή των ανθρώπων.

Ειδική ευχαριστήρια διακοίνωση και μήνυμα ελπίδας πραγματοποιήθηκε από την Αντιπρόεδρο της Ευαγγελισμός ΑμΚΕ κα. Εβελίνα Ποτήρη, προς τους εργαζόμενους, τους εθελοντές επισκέπτες και τους ενοίκους του Κέντρου. 



 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.