14 Oct
14Oct

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΜΚΕ, την Τρίτη 11/10/2022 , το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ Κορίνθου.

Αναλαμβάνοντας την προσωπική ευθύνη που κουβαλάει ο κάθε ένας μας εντός της κοινωνίας που ζει, εργάζεται και μεγαλώνει το δικό της ιστό, επενδύσαμε πολύτιμο χρόνο  στην ανανέωση της εκπαίδευσης μας, σχετικά με την προσφορά πρώτων βοηθειών σε έκτακτη ανάγκη.

Βασικός στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι εργαζόμενοι μας να είναι σε θέση να παράσχουν Πρώτες Βοήθειες σε περίπτωση ατυχήματος, με σκοπό τη διατήρηση της φυσικής ακεραιότητας του θύματος μέχρι την άφιξη των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης.



Μαζί με το ΕΚΑΒ Κορίνθου πραγματοποιήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών εντός του φορέα μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΜΚΕ.


Τόσο το θεωρητικό αλλά και το πρακτικό κομμάτι του προγράμματος μας βοήθησε στο τέλος του σεμιναρίου να αποκομίσουμε τα εξής:

 1) Πως να καταπολεμήσεις το στρες της επείγουσας και αιφνίδιας κατάστασης 

2) Πως να μάθεις για την αξία και τη δύναμη της προσφοράς  και αλληλεγγύης

3) Πως να εκπαιδευτείς πάνω στην αλυσίδα διάσωσης, με κύριο στόχο την έγκαιρη αναγνώριση των κυριότερων απειλητικών για τη ζωή περιστατικών καθώς και την αντιμετώπισή τους.


Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΑΒ Κορίνθου για την υλοποίηση αυτού του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

 


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.